مسیرهای پرتردد خودرو مانند ورودی کارخانجات، مجتمع های مسکونی، عوارضی ها و پارکینگ های عمومی با مشکلاتی نظیر بی نظمی، عدم امنیت، رفت و آمد افراد متفرقه و … مواجهاند. برای مدیریت این مشکلات فقط حضور شخصی به عنوان نگهبان، کار سادهای نیست. حتما برای شما پیش آمده که با اتومبیل خود یا آژانس به مهمانی رفتهاید و هنگام ورود به پارکینگ بلوک آنها یک توقف کوچک در درب نگهبانی داشته اید و منتظر این بودید نگهبان زنجیر جلوی درب را باز کند یا میله را بالا ببرد که خودرو بتواند وارد پارکینگ شود. این وسیله را جلوی پارکینگهای اداری، تجاری و بیمارستانها نیز دیده اید، راهبند نام دارد.
راه بند به تجهیزاتی گفته می شود که جلوی ورود و خروج کلیه وسایل نقلیه میگیرد و ورود و خروج توسط آن کنترل می شود. طراحی راهبندها به گونه ای است که با کلیه دستگاه های شناسایی همانند کارت خوان، دوربین پلاک خوان، دکمه پوش باتن، ریموت کنترل و دیگر سیستم های کنترل تردد استاندارد مطابقت دارند.
راه بند ها انواع مختلفی دارند که هرکدام را به اختصار معرفی میکنیم.
انواع راهبند:
1. راهبند میله ای یا بازویی:
این مدل شامل یک میله متحرک (بوم) با طول متفاوت و سبک است که به کمک یک سیستم محرک هیدرولیک یا الکترومکانیک حرکت میکند. سیستم محرک این راهبند داخل کابینی به ارتفاع حدود ۱ متر قراردارد که این کابین روی زمین به صورت عمود نصب میشود. این نوع راهبند جزو رایجترین و ارزانترین راهبند هستند.
نمونه ای از راهبند برقی پارکینگ مجتمع های مسکونی
2. راهبند ستونی یا بولارد:
در این مدل ، استوانه هایی هستند که داخل زمین قرار گرفتهاند و با خارج شدن از سطح آن مسیر تردد را مسدود میکنند. این مدل جزو با دوام ترین،گرانترین و دارای ضریب امنیتی بالا در بین انوع راهبندها به حساب میآید. بولارد از نظر سیستم محرکه به دو نوع مکانیکی و هیدرولیکی تقسیم می شود که الکترومکانیک بیشتر برای میزان تردد در ساعت کمتر است و قیمت پایین تری دارد ولی الکتروهیدرولیک قابلیت تردد بسیار بالا دارد و بالطبع قیمت بالاتری نیز دارد.
3. راهبند زنجیری:
نوعی از راهبند است که یک زنجیر به طول دلخواه به دو ستون راهبند متصل است و قابلیت بالا و پایین رفتن دارد که موجب کنترل و انسداد مسیر میگردد.
4. راهبند بلوکر:
این راهبند اتوماتیک شامل یک صفحه فولادی ضخیم درون فنداسیون مخصوص است که داخل زمین کار گذاشته میشوند و برای جاهایی که نیاز به امنیت بالا دارند مثل سازمانهای دولتی ، کنسولگری ها و … برای جلوگیری از وقوع عملیات تروریستی استفاده میشود. در این راهبند یک سیستم محرک هیدرولیک و یا الکترومکانیک صفحه را به سمت بالا حرکت میدهد مسیر را مسدود میکند تا با بستن کل مسیر مانع عبور وسایل نقلیه شود. به دلیل ضخامت بالایی که این صفحه متحرک دارد نیروی های ناشی برخوردهای شدید را میتواند به خوبی تحمل نماید.
5. راهبند نیزه ای:
در این مدل شاخههای فولادی در یک فندانسیون تعبیه شده که به منظور پاره کردن لاستیک، با ارتفاع 100 تا 400 میلیمتر و در طول های 2000 تا 6000 میلیمتر طراحی و ساخته شده است. در صورت ورود خودرو در مسیر خلاف جهت مورد نظر، نیزه ها باعث پاره شدن لاستیک خودرو می شوند و در صورت ورود خودرو در جهت مجاز، نیروی وزن خودرو بر روی نیزه های فولادی، فشار وارد میکند و باعث میشود که با بدنه راهبند هم سطح شود و به لاستیک آسیبی نزند و بعد از عبور خودرو به حالت اولیه باز میگردند.
راهنمایی و مشاوره جهت خرید راهبند
کارشناسان مجموعه آتادور با تکیه بر تجربه فروش و نصب راهبند در سراسر کشور، به شما جهت خرید انواع راهبند فک ، راهبند الکتروپارس، راهبند پلاتینی، راهبند بتا و سایر برند های ایرانی و خارجی مشاوره و راهنمایی خواهند داد.
شما می توانید با برقراری تماس با کارشناسان فروش آتادور آخرین تغییرات قیمت راهبند و لیست قیمت انواع راهبند را از همکاران ما بخواهید.