موتور یکی از مهمترین قطعات کرکره برقی است که رایجترین آنها موتور ساید و توبلار است. در این مقاله قصد داریم آنچه در مورد موتور ساید نیاز است بدانید را در اختیار شما قرار دهیم.
موتور ساید:
دلیل نامگذاری این موتورها همانطور که از اسمش پیداست، محل قرارگیری آن است که در سمت چپ یا راست سایبان برقی و کرکره برقی نصب میشود. کاربرد موتور ساید برای سایبانهای بزرگ و کرکره برقی هایی که با میزان تردد بالا، دهنۀ عریض، ارتفاع زیاد و تیغه های سنگین مانند پلی کربنات شفاف و غضروفدار است که موتور توبلار توانایی تحمل وزن آن را ندارد.
انواع موتور ساید:
موتور اس دی سی (SDC):
این نمونه از موتورها دارای ۲ مدل تک فاز و سهفاز میباشد. از مدل تک فاز آن برای سایبانهایی تا وزن ۵۰۰ کیلوگرم، و برای وزنهای بالاتر از مدل سهفاز آن استفاده میشود.
موتور بارزانته (Barzante):
از معروفترین مدلهای موتور ساید برقی است که هم در مدلهای upsدار (باطری دار) و هم بدون آن تولید میشود.
موتور اتومات (Automat):
این برند جز باکیفیتترین و محبوبترین موتورهای برقی است که مدت زمان زیاد گارانتی آن یکی از دلایل این محبوبیت است. این شرکت موتور ساید را در هر ۲ مدل ups دار و بدون ups تولید میکند. البته مدل ۱۰۰۰ کیلوگرم آن فقط با ups تولید میشود.
موتور لیفت توربو (Lift – turbo):
این مدل از موتورها جز ارزانترین مدلهای موتور ساید است و فقط دارای ۲ مدل ۶۰۰ کیلوگرمی و ۸۰۰ کیلوگرمی است البته دارای هر دو مدل upsدار و بدون ups نیز میباشد.
مزایای موتور ساید:
- بیصدا بودن
- نداشتن محدودیت وزنی و پرقدرت بودن
- هنگام خرید موتور تمامی متعلقات ضروری مانند برد، ریموت ها، صفحه پلیت و اندکپت یاتاقان داخل پکیج وجود دارد ( برخلاف موتور تیوبلار که این قطعات باید به صورت جداگانه خریداری شود)
- وجود باتری بک آپ (در مدل ۲۴ ولتی) که سایبان را در زمان قطعی برق میتواند چند مرتبه سایبان و کرکره را باز و بسته کند.
- این موتور به دلیل قرار گرفتن در قسمت خارجی سایبان و کرکره برقی، در زمانی که دچار نقص و خرابی میشود برای تعمیر نیازی به پایین آوردن کل سایبان و دمونتاژ کردن کرکره نیست.
- قابلیت استفاده برای مکانهایی با تردد بالا
- بیرون از محور کرکره بودن این موتور باعث میشود تحت فشار کمتری قرار بگیرد و در نتیجه عمر بیشتری داشته باشد.
- دارای سیستم پاراشوت برای جلوگیری از سقوط کرکره در صورت نقص فنی
معایب موتور ساید:
- موتور ساید نسبت به موتورهای تیوبلار ابعادی حدود ۲ برابر بزرگتر دارند.
- قیمت بالاتر نسبت به موتور تیوبلار
- سرعت باز و بسته شدن کمتر نسبت به موتور تیوبلار
برندهای موتور ساید کرکره برقی
موتور ساید اروپایی:
الرو آلمان، مارانتک آلمان، بی-اف-تی ایتالیا و …
موتور ساید تحت لیسانس و چینی:
بارزانته، اس-دی-سی SDC، هیوث، اسمارت، لیفت توربو، اورال و سیگما، اتومات، سیماران، بتا و…
نکته:
اگر موتور آن به سمت خیابان باشد، احتمال دزدیده شدن و قرار گرفتن در معرض بارش باران قرار دارد بهتر است بعد از نصب آن برای موتور کاور تهیه کنید.
شما میتوانید برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع موتور کرکره برقی با تیم کارشناسان ایران سایبان تماس بگیرید، تا شما را در انتخابی مناسب راهنمایی کنند.
یک پاسخ
Do you have any video of that? I’d want to find out more details.